Pepperkakegutten

Barnas alder: 2-6 år
Telefon: 920 85 152
E-post: pepperkakegutten.ulsetskogen@gmail.com

På Pepperkakegutten synes vi det er viktig at barna tilegner seg gode sosiale egenskaper. Vi har derfor fokus på kommunikasjon, vennskap og humor.

Barns selvbilde
For oss er det viktig at alle barn blir sett, og verdsatt for de gode egenskapene sine. Vi er opptatt av at barna får utvikle selvbildet sitt. Det er viktig at barn ser på seg selv på en positiv måte og opplever at de er god nok akkurat som jeg er.

Humor
På Pepperkakegutten synes vi humor og det å smile er en viktig del av hverdagen. Vi er opptatt av å være leken og tøysete sammen med barna. Det å ha en positiv holdning til livet synes vi er en god egenskap å tilegne seg. Vi voksne skal være gode rollemodeller ved å bruke humor og smile i hverdagen på avdelingen.

Uteaktiviteter
Vi har også fokus på uteaktiviteter, og det å ta i bruk og studere naturen rundt oss. Naturen er et ypperlig sted for å lære. Vi synes at barn må få lov til å prøve seg. Ved å oppfordre til å være fysisk aktive, opplever barna stor gleder ved å utfolde seg. Å være i bevegelse ved å hoppe, springe og klatre gir gode motoriske ferdigheter. Naturen er da en veldig god plass for alle barn.

Personvern og cookies