Veslefrikk

Barnas alder: 0-3 år
Telefon: 466 33 220
E-post: veslefrikk.ulsetskogen@gmail.com

Veslefrikk er en småbarnsavdeling der barn skal få leke, lære og utvikle seg. Vi som jobber her er genuint opptatt av barn og faglig utvikling.

Vi arbeider hardt hver eneste dag med å skape god kontakt med barna, og med å gi dem trygghet og trivsel. For å få dette til er vi bevisste på å gi dem mye fysisk kontakt og tilbringer store deler av dagen på gulvet/bakken sammen med barna. Vi voksne er den trygge basen, og barnet «lader» seg på fanget vårt. Barnet beveger seg ut fra oss voksne for å leke når det er trygt nok. Humor og latter sitter løst hos oss, og det blir mye tull og tøys i løpet av dagen. Slik blir vi godt kjent med alle barna.

Veslefrikkene blir også fort glade i å være utendørs. Vi legger opp til å ha mye av det pedagogiske opplegget vårt ute, og barna på Veslefrikk vil sjelden inn. Vi legger opp til bruk av variert fysisk aktivitet og gode opplevelser. Der vi ser gryende vennskap blant barna, prøver vi iherdig å hjelpe barna til å få utvikle vennskapet videre. Det er fordi vi vet fra forskning at vennskap spiller en viktig rolle for å fremme evnen til kommunikasjon og følelsen av tilknytning og identitet.

Personvern og cookies